Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Choltické pivní slavnosti

Choltické pivní slavnosti v areálu zámku Choltice. Ochutnávky pivních speciálů, občerstvení, zábavný a doprovodný program. Hudební vystoupení, atd.


Přijďte na další akci, kterou pořádá reklamní agentura FESTING Hradec Králové ve spolupráci se Zámkem Choltice, a to v rámci FESTTOUR 2015. Choltické pivní slavnosti jsou v letošním roce pořádány jako „nultý“ ročník a vše se odehraje v sobotu 4. července 2015 od 10:00 do 20:00 hodin v areálu zámku Choltice. Tato akce je zaměřena hlavně na prezentaci regionálních a malých pivovarů a jejich produktů. Součástí bude i bohaté občerstvení a různorodý doprovodný program, který bude samozřejmě i pro děti (skákací hrad, výtvarné dílny, lukostřelba, soutěže pro děti). Akci si tak užije celá rodina. Tato akce je pojata jako „festival piva“, kde půjde především o ochutnávku pivních speciálů. Čeká Vás i zábavný program se skupinou historického šermu Corporal, ukázky zbraní a bojové dobové ukázky. Z doprovodného programu se můžete těšit na kapelu W.A.F., Dlouhej tah, DRAGON street rock, Teplá buchta, exhibiční vystoupení mistrů světa ve footbagu Tomáše Tučka a Martina Sládka a mnoho dalších. Všechny aktuality sledujte na našich webových a facebookových stránkách http://www.choltickepivnislavnosti.cz/ a https://www.facebook.com/choltickepivnislavnosti?fref=ts

 

Informace o vstupném:

1) Základní vstupné: 100 Kč - volný vstup pro 1 dospělou osobu do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

2) Rodinné vstupné: 250 Kč - volný vstup pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 15 let do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

3) Zlevněné vstupné: 60 Kč - volný vstup pro 1 osobu (děti od 6 do 15 let, důchodci nad 65 let, ZTP) do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

4) Děti do 6 let zdarma.

 

Přijďte, ochutnejte a bavte se s celou rodinou. Těšíme se na Vás!

Tato akce je v kategoriích:
» Zámky
» Jídlo
» Pivo
» Výlety
» Historické akce
» Památky
» Koncerty
» Festivaly
» Společenské akce



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 3.8
Celkem hodnotících: 239



Místo konání akce: Náměstí Svatí Trojice č. p. 5, 533 66 Choltice
Začátek akce: 04.07.2015
Konec akce: 04.07.2015
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 4779

Akci pořádá

F E S T I N G , s.r.o.
Okres: Hradec Králové
Telefon: 602 252 242
E-mail: info@festinghk.cz
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: nezadáno

Další akce pořádáné tímto uživatelem

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!
Podobné akce

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her