Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Den otců na zámku Loučeň

Pro všechny táty, taťuldy, tatínky, otce a taťky, kteří se rozhodnou vyrazit se svými ratolestmi v neděli 15. června za společným zážitkem.


Den otců opět na zámku Loučeň

Den otců - tato tradice je živá především v Americe. Slaví se ale živě také ve Skandinávii, státech Pyrenejského poloostrova, nebo třeba v Bulharsku. Česku se dlouho vyhýbala. Dokud se nenašlo pár průkopníků, mezi něž patří i zámek Loučeň, kde se bude slavit Den otců již počtvrté. Ten si, spolu s většinou míst v Evropě, připomene Den otců v neděli 15. června.


Tátové slaví, zámek naděluje

„K svátku se obvykle dávají dárky. Těmi našimi jsou vstup zdarma do zámeckých labyrintů pro všechny otce, pivo zadarmo pro první stovku příchozích tátů a především velká hra s Igráčky v zámeckém parku, které by se měli zúčastnit hlavně tátové," řekla Kateřina Šrámková, jednatelka zámku Loučeň.

 
SUPERDEN se SUPERIGRÁČKEM

Všichni tátové mohou zažít 15.června na Zámku Loučeň svůj superden a ještě se se stát supermuži nebo supertáty, pokud se dokáží přiblížit výkonům superigráčka, který je idolem silných chlapů všech generací.

Za odměnu v pětiboji dostanou tátové superigráčka z limitované edice

Ve speciálním pětiboji budou tátové soutěžit v čistě chlapských disciplínách jako kop na branku, hod polenem, běh s kočárkem apod. Každý táta, který se zúčastní tohoto igráčkovského pětiboje, získá jednoho z limitované edice SUPERIGRÁČKŮ, které speciálně pro tuto příležitost věnuje společnost Efko, producent legendárních hraček. Vidět také můžete SUPERDOMOV, ve kterém tento superchlap bydlí.

V cíli dostanou tátové za odměnu také pivo zdarma a vyfotit se budou moct se SUPERIGRÁČKEM a jeho superženou. Pro táty a taťky , kteří nebudou mít sílu na to, aby měřili své mužné síly, bude k dispozici golfový trenažer, kuličkové hřiště, paintball a kutilská dílna a pro všechny děti bohatý dětský program.

Tato akce je v kategoriích:
» Výlety
» Zámky
» Památky
» Pěší turistika
» Zahrady



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 4.5
Celkem hodnotících: 366



Místo konání akce: Loučeň č. p. 1 289 37 Loučeň, okr. Nymburk
Začátek akce: 15.06.2014
Konec akce: 15.06.2014
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 5202

Akci pořádá

Zámek Loučeň
Okres: Nymburk
Telefon: 325 585 228
E-mail: nezadáno
Jiný kontakt: infocentrum@zamekloucen.cz
WWW: www.zamekloucen.cz

Další akce pořádáné tímto uživatelem

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her