Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Den ženské krásy na zámku Loučeň

Spojení ženské krásy, elegance, módy, odívání spolu se zámeckou prohlídkou? Beata Rajská se vám představí v roli průvodkyně v novém cyklu prohlídek.


Den ženské krásy na zámku Loučeň

7. 8. 2014

Den ženské krásy na zámku Loučeň

 

Léto láká k cestování, výletům do přírody, za kulturou a poznáním a v neposlední řadě je léto obdobím objevování krás. Nejen příroda se nám předvádí v tom nejkouzelnějším světle, co umí, ale i ženy odkrývají své půvaby a jsou samy sebou. Oblékají se do lehkých šatiček, slušivých halenek a hedvábných sukýnek, díky který se cítí krásnější a přitažlivější.

 

Kouzelné prostředí zámku a oslava půvabu žen

 

Ve čtvrtek 7. srpna, kdy svůj svátek slaví řecká bohyně Afrodité, budeme na Loučeni slavit eleganci a půvab něžného pohlaví společně s přední módní návrhářkou. Spojení ženské krásy, jejímž ztělesněním je Afrodité, módy a odívání s cestovatelským zážitkem bude letos poprvé novým zážitkem pro všechny návštěvníky. V prvním, novém cyklu prohlídek se známými osobnostmi se v roli kněžny, průvodkyně, představí Beata Rajská. Nemusíte se bát, žádný nudný výčet historických dat. Návštěvníci budou zavedeni do historie dámské krásy, odívání a módní tvorby. Povídat se bude nejen o živůtcích, korzetech, krinolínách, hedvábí či kašmíru …

 

"Máme radost, že se Beata Rajská zúčastní jako první nového cyklu speciálních prohlídek zámku Loučeň se známými osobnostmi," uvádí Kateřina Šrámková, jednatelka zámku Loučeň. "Při té příležitosti budou na zámku Loučeň probíhat speciální prohlídky, ve kterých přímo Beata Rajská v roli kněžny Marie, seznámí návštěvníky s módními doplňky, jejichž oblékání bylo pro tehdejší obyvatele zámku každodenní rutinou," dodává Kateřina Šrámková.

Na prohlídky pro veřejnost se můžete těšit v 13:30 a 15:00. Módě a kráse je zasvěcený celý čtvrteční den, jehož vyvrcholením bude večerní prohlídka při svíčkách, kdy Beata Rajská představí nové šaty pro Bílou paní.


Během prohlídek budete moci také shlédnout prodejní výstavu ručně vyráběných originálních šperků vyrobených z kvalitního českého skla. Každý z vystavených šperků je unikátní a je vyráběn s láskou, nadšením a pečlivostí. Více se dozvíte již 7.8. při speciálních prohlídkách, a nebo nedočkavci již nyní na webových stránkách Piaf design.

Tato akce je v kategoriích:
» Společenské akce
» Památky
» Zámky
» Výlety



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 4.2
Celkem hodnotících: 518



Místo konání akce: Loučeň č. p. 1, 289 37 Loučeň, okr. Nymburk
Začátek akce: 07.08.2014
Konec akce: 07.08.2014
Vstupné: 340 Kč
Počet zobrazení: 9474

Akci pořádá

Zámek Loučeň
Okres: Nymburk
Telefon: 325 585 228
E-mail: infocentrum@zamekloucen.cz
Jiný kontakt: infocentrum@zamekloucen.cz
WWW: www.zamekloucen.cz

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her