Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Klavírní recitál Ivo Kahánek & Nora Lubbadová

Špičkový klavírní virtuos Ivo Kahánek a laureátka Letní hudební akademie Kroměříž Nora Lubbadová, se představí na společném klavírním recitálem.


Špičkový klavírní virtuos Ivo Kahánek a laureátka Letní hudební akademie Kroměříž, třináctiletá Nora Lubbadová, se představí na společném klavírním recitálu 13. srpna v 19.00 hodin v kině Nadsklepí. Na programu jsou skladby W. A. Mozarta, Antonína Dvořáka, Sergeje Rachmaninova, Roberta Schumannae a Ferenc Liszta.

Cena vstupného je 200 Kč, pro seniory, studenty a ZTP 180 Kč. Vstupenky jsou v prodeji online na www.academykromeriz.com/festival-hudebni-kromeriz/klavirni-recital-ivo-kahanek-nora-lubbadova/

 

Třináctiletá Nora Lubbadová je mimořádným klavírním zjevem. Již ve čtyřech letech si vyžádala klavírní lekce, v sedmi letech poprvé vystoupila s orchestrem. O tři roky později sama objevila televizní soutěž Louskáček v Moskvě, podařilo se jí postoupit do finále a mohla si tak zahrát s Moskevskou filharmonií. O rok později vystoupila v Budapešti s Dohnányi orchestrem. Získala řadu cen v mezinárodních soutěžích.

Ivo Kahánek získal pověst jednoho z nejpůsobivějších umělců své generace. V roce 2004 se stal absolutním vítězem mezinárodní hudební soutěže Pražské jaro a již předtím získal ocenění v mnoha významných kláních u nás i v cizině. Vystupoval se Symfonickým orchestrem BBC v londýnské Royal Albert Hall a s Berlínskou filharmonií. Pravidelně spolupracuje s Českou filharmonií a má za sebou úspěšná vystoupení s celou řadou zahraničních orchestrů.

www.hudebnikromeriz.cz

Tato akce je v kategoriích:
» Koncerty



Ohodnoť akci:

Akce ještě nebyla ohodnocena.


Místo konání akce: Milíčovo nám. 488/2, 767 01 Kroměříž
Začátek akce: 13.08.2022
Konec akce: 13.08.2022
Vstupné: 180 Kč
Počet zobrazení: 553

Akci pořádá

Hudební Kroměříž
Okres: Kroměříž
Telefon: 602 576 870
E-mail: martykanova@academykromeriz.com
Jiný kontakt: tel.:602 576 870 email: martykanova@academykromeriz.com
WWW: https://www.academykromeriz.com/festival-hudebni-kromeriz/

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her