Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Příměstské tábory v přírodě ve Zlíně Jaroslavicích

Příměstské tábory v přírodě ve Zlíně Jaroslavicích


Letos již po čtvrté pořádá Na Pasece, z.s. příměstské tábory pro předškolní děti ve věku 3-6 let. Rodiče mohou vybírat ze 7 týdenních turnusů během července a srpna. Místem konání jsou prostory v bývalé škole v Jaroslavicích, Anenská 119, ale zejména blízké lesy a louky. V ceně tábora 1700 Kč je zahrnuto stravování, pojištění a celodenní program od 8 do 16 hodin.

„To hlavní, co se rodičům i dětem líbí je, že mohou malí táborníci většinu času trávit venku v přírodě a maximálně tak uspokojit svoji potřebu pohybu. Již ranní přivítání v kruhu tráví děti venku a následně také celé dopoledne včetně svačiny. Do zázemí se vrací po obědě na odpočinek. Odpolední program probíhá obvykle také venku v blízkosti budovy. Rodiče mohou využít ranní a odpolední svozy dětí na tábor z centra Zlína linkou MHD s dospělými průvodci,“ popisuje organizaci tábora Lucie Ištvánková, předsedkyně Na Pasece, z.s.

Pro rodiče je také důležité, že skupina dětí je malá, tvoří ji vždy maximálně 15 dětí, které doprovázejí dva dospělí průvodci. Průvodci jsou z řad pedagogů lesní školky Na Pasece a zkušených vedoucích, se kterými je navázána dlouhodobá spolupráce. Tematicky jsou tábory zaměřeny na přírodu, její zkoumání a poznávání pomocí her a prožitků – děti si na vše mohou „šáhnout“ všemi smyly.

„Tábory se rok od roku plní čím dál rychleji, protože spokojení rodiče a děti se k nám vracejí a přicházejí také noví zájemci,“ říká předsedkyně.

Rodiče starších dětí (6-12 let) mohou využít příměstské tábory, které pořádá Atmosféra, z.s. na Jaroslavických pasekách. „Program je blízký tomu našemu, probíhá také zejména v přírodě, děti tráví pobyt v indiánských teepeech. Navíc jej mohou využít rodiče našich táborových dětí, které mají staršího sourozence a mohou vozit obě děti na jedno místo,“ vysvětluje spolupráci Lucie Ištvánková.

Aktuality a podrobnější informace o spolku Na Pasece najdete na www.napasece.net. O Atmosféře, z.s. na http://www.atmosfera-zs.cz
 

Tato akce je v kategoriích:
» Letní sporty



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 3.5
Celkem hodnotících: 232



Místo konání akce: Anenská 119
Začátek akce: 01.07.2017
Konec akce: 31.08.2017
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 3479

Akci pořádá


Okres: nezadáno
Telefon: nezadáno
E-mail: nezadáno
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: nezadáno

Další akce pořádáné tímto uživatelem

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her