Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Výstava Člověk / město - 1918 / 2018 na zlínském zámku

V souvislosti se stoletým výročím republiky představuje zlínský zámek tematickou výstavu spojenou s proměnami města a jeho obyvatel.


Hlavní část expozice je věnována vývoji města v historickém kontextu. Dobové fotografie doplňují exponáty soudobé výtvarné scény.  Výstava je k vidění na zlínském zámku do 18. listopadu.

Výstava Člověk / město - 1918 / 2018 se skládá ze tří částí. Venkovní panely vytváří průhled historií města Zlína od roku 1918 do současnosti. Další částí je expozice fotografických snímků Rudolfa Červenky vystavených na koridoru třetího patra zámku. Snímky Rudolfa Červenky lze vnímat jako dokument historické doby normalizace a pohled na všední život tehdejšího obyvatele Zlína. Hlavní část expozice umístěná v prostorách třetího patra představuje dobové fotografie zachycující historii Zlína. Na fotografie navazují exponáty zabývající se tématem člověka, města a také jejich vzájemné interakce.

Návštěvníci mají možnost spatřit mimo jiné díla významných českých umělců, jakými jsou Emil Filla, Dalibor Chatrný či Svatopluk Slovenčík. Zejména budou zastoupeni umělci působící ve Zlíně,  například Vincenc Makovský, Alois Fišárek a ze současných umělců Martin Čada.

Výstavu připravilo statutární město Zlín společně se společností Zlínský zámek o.p.s. a je přístupná veřejnosti od 12. října do 18. listopadu 2018, a to vždy od úterý do pátku v čase od 14. do 17. hodiny,  o víkendu od 10. do 17. hodiny. Vstupné činí 50 Kč.

Více na www.zlinskyzamek.cz

Tato akce je v kategoriích:
» Výlety
» Historické akce
» Výtvarné umění



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 2.1
Celkem hodnotících: 15



Místo konání akce: Soudní 1, 760 01 Zlín
Začátek akce: 12.10.2018
Konec akce: 18.11.2018
Vstupné: 50 Kč
Počet zobrazení: 1778

Akci pořádá

Zámek Zlín
Okres: Zlín
Telefon: +420730896611
E-mail: kolarikova.sabina0369@gmail.com
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: zlinskyzamek.cz

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her