Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Zámecké zdobení vánočních stromečků s osobnostmi

Na zdobení živých vánočních stromků zve Zlínský zámek v úterý 15. prosince


Na zdobení živých vánočních stromků zve Zlínský zámek v úterý 15. prosince. Do akce se zapojí nejen příchozí z řad veřejnosti, ale i zlínští herci Radoslav Šopík, Vojta Johaník a hudebníci Filharmonie Bohuslava Martinů Ivanka Kovalčíková, Michal Kubáč a další. Připraveno je také vánoční tvoření a další doprovodný program pro děti i dospělé.

Celkem deset živých vánočních stromků přichystali ve Zlínském zámku na „Zámecké zdobení vánočních stromečků s osobnostmi“, které se uskuteční 15. prosince od 15:30 hodin. „Bude záležet jen na vkusu a náladě účastníků, jak budou nakonec stromečky vypadat. Návštěvníci si mohou přinést vlastní ozdoby nebo si je vyrobit přímo na místě,“ uvádí podrobnosti Jarmila Záhorová, ředitelka společnosti Zlínský zámek, o.p.s. a dodává: „Ze známých osobností se do zdobení zapojí Ivanka Kovalčíková – koncertní mistr Filharmonie Bohuslava Martinů, první fagotista FBM Michal Kubáč, mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák, herci Městského divadla ve Zlíně Radoslav Šopík a Vojta Johaník, a další.“ Celé odpoledne bude moderovat zlínský herec Pavel Vacek.

Kromě výzdoby stromečků mohou návštěvníci už od 15:00 hodin tvořit v dílničkách a vyrobit si zde vánoční ozdoby a dekorace. Připraveny jsou také soutěže, například závod v nadělování dárků či maratón koled. O hudební doprovod se postará zlínský akordeonista Vojtech Szabó společně s mladými hudebními talenty Eliškou Lajdovou, Lenkou Dynkovou a Anetou Olivíkovou.

Vojtech Szabó je špičkový hráč na akordeon původem ze Slovenska. Od roku 2009 působí ve Zlíně, vyučuje na Základní umělecké škole. Koncertoval společně se Slováckým divadlem Uherské Hradiště, Filharmonií Bohuslava Martinů Zlín, Felixem Slováčkem, Pavlem Šporclem nebo Michaelem Kocábem a kapelou Pražský Výběr. V roce 2014 natočil své první akordeonové sólové album.

Občerstvení je zajištěno z lokálních surovin. Program bude ukončen v 17:30 hodin.

Tato akce je v kategoriích:
» Jídlo
» Zámky
» Výtvarné umění
» Společenské akce



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 3.7
Celkem hodnotících: 266



Místo konání akce: Soudní 1. Zlín 760 01
Začátek akce: 15.12.2015
Konec akce: 15.12.2015
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 4064

Akci pořádá

Zámek Zlín
Okres: Zlín
Telefon: 602 576 870
E-mail: martykanova@zlinskyzamek.cz
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: www.zlinskyzamek.cz

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her