Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Festival čokolády v Táboře 2014

Největší festival čokolády svého druhu u nás proběhne o prvním adventním víkendu v historickém centru města Tábora v kulturním domě Střelnice!


Cílem festivalu je atraktivním způsobem nabídnout široké veřejnosti špičkovou čokoládu ve všech formách a podobách.

 

Základem festivalu je čokoládový trh, který nabídne teplou čokoládu, pralinky, tabulky, lízátka, ovoce v čokoládě, čokoládovou řeku, cukrářské zdobení, speciální novinkou bude nugátový kebab či čokoládové kalíšky s vybranými likéry. Z festivalu si můžete odnést i originální vánoční dárky v podobě čokoportrétu, fondue, vlastnoručně vyrobené čokolády a věnováním a nebo květiny z plastické čokolády. Děti si mohou zkusit výrobu čokoládové figurky, či lízátka z ovoce nebo perníku. Chybět nebudou ani fairtradeové produkty,poctivá regionální zmrzlina a kvalitní čokoládové pecky na potahování vánočního cukroví.

 

Hned 13 vzorků klasických, ochucených, origine a plantážních čokolád poteče v čokoládové řece, ze které můžete do sytosti ochutnávat a vyhodnotit tu nejlahodnější. Bude mezi nimi i Mokaia francouzského čokolatiera Michela Cluizela, které získala ocenění čokoláda roku 2013.

 

Milovníci sladkých dezertů si jistě nenechají uniknout kulinářské show našich předních kuchařů a cukrářů. Představí se Lukáš Uher, Karolina Kocincová, David Šašek, Lucie Průšová, Zbyněk Metelka a malování čokoládou předvede táborský Martin Svatek.

 

Soutěžní přehlídkou dortů se pochlubí táborská Střední škola obchodu, služeb a řemesel.

 

Pro děti i dospělé návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program. V pátek zahájí stylovou Africkou pohádkou divadlo Harfa, program bude pokračovat degustací portského a origine čokolády a vyvrcholí energii nabitými kubánskými rytmy v podání kapely Mezcla Orquesta. Pohádky pro děti, ale i přednášky se sladkou tématikou jsou připraveny i na sobotu,

 

Ale skutečnou originální perlou bude ojedinělá přehlídka čokoládových klobouků s překvapením. V neděli můžete na vlasní oči sledovat jak vzniká čokoládová socha pod rukama Marie Hrbkové a být účastníky slavnostního zakončení s vyhlášením vítěze soutěže o nejhezčí dort.

 

To je jen malá ochutnávka z pestré nabídky 1. ročníku Festivalu čokolády v Táboře. Předprodej vstupenek probíhá prostřednictvím sítě TICKETSTREAM, v Infocentru města Tábora, Café Budík Tábor a čokoládové síti BON BON.

Tato akce je v kategoriích:
» Jídlo
» Festivaly
» Společenské akce
» Nákupy



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 4.4
Celkem hodnotících: 305



Místo konání akce: Společenský dům Střelnice, Tábor
Začátek akce: 28.11.2014
Konec akce: 30.11.2014
Vstupné: 350 Kč
Počet zobrazení: 5607

Akci pořádá


Okres: nezadáno
Telefon: nezadáno
E-mail: nezadáno
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: www.festivalcokoladytabor.cz

Další akce pořádáné tímto uživatelem

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her