Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Slavnosti mlsných jazýčků na zámku Loučeň

V sobotu 3. října 2015 se bude na zámku Loučeň konat akce s názvem Slavnosti mlsných jazýčků.


Král Mlsoň, který je znám pro svou vášeň k dobrému jídlu, zve lid z dálky i z blízka na své pohádkové království, kde se budou tato slavnost konat.

Program bude na nádvoří zámku a u toho nesmí chybět královský rádce a ochutnavač, Paštikoslav Svačina a světoznámá odbornice na gastronomii, paní Dobromila Rajská. Program se bude odehrávat v doprovodu královského orchestru, kde uvidíte dirigenta Zvonimíra Veselku.

Dorazí také královská kuchařka Aninka, která možná prozradí královské recepty a uvaří tajné lektvary. Připravené jsou také soutěže v pojídání Čápů s mákem nebo Vtipné kaše.

Pro děti je připravené dětské pohádkové putování, kde v parku potkají Ježibabu z perníkové chaloupky, princeznu Ladu, Sněhurku, Hloupého Honzu nebo vodníka. Každá pohádková bytost má nachystaný nějaký ten úkol a pokud splníte všech 5 úkolů, održíte v cíli od kuchaře Jiříka odměnu.

Co by to bylo za pohádkové království bez pohádek? Pro děti jsou připravené dvě pohádky a to pohádku Jak zvířátka vařili dort pro krále Mlsoně (ve 12.00 h.) a Lesní pohádka víly Amálky (ve 14.00 h.).

Rarity v pohádkovém království

Pro návštěvníky jsou připravené rovnou dvě rarity a to je:

-sklizeň bombonovníku – první sobotu v říjnu dozraje na Loučeni bonbonovník a to je okamžik na který se těší především děti, protože nikde jinde bonbonovník neroste,

-stavění královského hradu z kostek cukru – okolo 12. hodiny mohou návštěvníci začít stavět hrad z kostek nebo největší komín z kostek cukru. Návštěvníci si tuto činnost velice oblíbili a proto budou moci stavět až do ukončení programu.

Prohlídky zámku

Pro návštěvníky jsou také připravené prohlídky zámku a to s kuchařkou Aninkou nebo s komorníkem. A nebude chybět ani čokoládová prohlídka nebo prohlídka s ochutnávkou vín!

Brány zámeckého areálu se otevřou v 10.00 a kouzelný klíč zavře pohádkové království v 17.00 h. Program začne v 11. hodin a jeho konec nastane v 16. h.

Vstupné je jednotné a to 50 Kč.  

Tato akce je v kategoriích:
» Zámky
» Zahrady



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 3
Celkem hodnotících: 114



Místo konání akce: Loučeň 1, 289 37 Loučeň
Začátek akce: 03.10.2015
Konec akce: 03.10.2015
Vstupné: 50 Kč
Počet zobrazení: 2830

Akci pořádá

Zámek Loučeň
Okres: Nymburk
Telefon: 325 585 228
E-mail: infocentrum@zamekloucen.cz
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: www.zamekloucen.cz

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her