Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

ZLÍN FILM FESTIVAL VE ZLATÉM JABLKU

62. Zlín Film Festival je tady.


Do města se v tradičním jarním termínu vrací oblíbená akce plná zábavy a filmů. Jedním z důležitých festivalových míst je i obchodní centrum Zlaté jablko. Návštěvníci sem zamíří do kinosálů, mohou se zde potkat s celebritami nebo si prohlédnout filmovou výstavu. 62. ročník Zlín Film Festivalu se koná od 26. května do 1. června 2022.

 

 

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko bude na přelomu května a června žít filmem. V rámci 62. ročníku Zlín Film Festivalu se zde odehraje mnohé z doprovodného programu, Golden Apple Cinema pak bude stěžejní pro filmové projekce. Letos je v nabídce přes 276 filmů ze 49 zemí a vybere si opravdu každá věková kategorie.

 

Návštěvníci se také mohou těšit každý den na autogramiádu a setkání s českými filmovými hvězdami. V průběhu festivalového týdne budou podpisy rozdávat Pavel Zedníček, Veronika Freimanová, Lukáš Hejlík, Václav Neužil, Jitka Schneiderová, Vladimír Polívka a mnoho dalších.

 

Další zajímavé osobnosti budou hosty online vysílání Českého rozhlasu Zlín, jehož vysílací studio je umístěno přímo v prostoru prodejní galerie. Zejména dětští návštěvníci jistě přivítají pěvecké duo Ben & Mateo, které sem zavítá v neděli v poledne.

 

Charitativní podtext má akce Pečení s UNICEF, která se koná v sobotu 28. května od 12:30 hodin a jejíž výtěžek bude věnován na pomoc dětem.

 

Bohatý program doplní výstava Filmové doteky Zlína, která představí dobové autorské plakáty z historie Zlín Film Festivalu v letech 1961-2020. K vidění bude také část původní výstavy Šedesátka, jež seznámí s historií festivalu prostřednictvím fotografií, příběhů, vzpomínek či citátů. Součástí výstavy je i ukázka hlavních festivalových cen – Zlatých střevíčků, historická filmová technika a originální kostýmy z filmů Ukradená vzducholoď, Baron Prášil a Na kometě.

 

Veškerý filmový a doprovodný program probíhá do 1. června, kdy Zlín Film Festival končí.

 

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Tato akce je v kategoriích:
» Festivaly



Ohodnoť akci:

Akce ještě nebyla ohodnocena.


Místo konání akce: náměstí Míru 174, Zlín, 76001
Začátek akce: 26.05.2022
Konec akce: 01.06.2022
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 520

Akci pořádá

Zlaté jablko, Zlínský filmový festival
Okres: Zlín
Telefon: +420571817111
E-mail: info@zlatejablko.cz
Jiný kontakt: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz
WWW: http://www.zlatejablko.cz/

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her