Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

DINOHRÁTKY VE ZLATÉM JABLKU

Od 1. do 23. července se hlavně nejmenší návštěvníci Zlatého jablka mohou těšit na další interaktivní výstavu.


Již potřetí se do Zlatého jablka vracejí dinosauři. Letošní léto s sebou přinášejí zase něco nového a ještě zajímavějšího než obvykle. Interaktivní výstava umožní návštěvníkům zažít svět dinosaurů vícero smysly, tedy nejen je vidět, ale i slyšet, a na některé si i vylézt nebo jimi prolézt. Exponáty budou umístěny ve všech čtyřech podlažích prodejní galerie.

Kromě výstavy jednotlivých dinosaurů bude otevřený i speciální dinokoutek ve 2. poschodí, kde bude archeologické naleziště, dinosauří houpadlo, kreativní dílničky a navíc relax zóna pro rodiče.

Na první dva červencové dny jsou připraveny také workshopy. V sobotu 1. července mezi 13. a 17. hodinou se mohou děti vydat po stopách dinosaura. Od svého průvodce se ke každému exponátu dozvědí zajímavou historku ze života pravěkých obrů. V neděli 2. července bude čas od 13 do 17 hodin patřit pravěkému vaření – zdobení dinosauřích perníčků. Na děti čekají i dárky a suvenýry s dinosauří tematikou. Po oba dny bude od 10 do 17 hodin obchodním centrem procházet „živý dinosaurus“ se svým krotitelem, a děti, které nevystraší svým hrůzným řevem, budou mít příležitost se s ním vyfotit. 

Všichni ostatní se mohou vyfotit s dinosaurem u fotostěny, která bude po celou dobu akce k dispozici v přízemí prodejní galerie, a odnést si tak domů trvalou památku na setkání s dinosaury ve Zlatém jablku.

Interaktivní výstava dinosaurů je otevřena od 1. do 23. července po celou provozní dobu obchodního centra. Dětský koutek je umístěn ve 2. poschodí (na místě bývalé prodejny Albi) a otevřen od 9 do 21 hodin. Workshopy probíhají 1. a 2. července od 13 do 17 hodin a jsou zdarma.

 

Tato akce je v kategoriích:
» Výlety
» Historické akce



Ohodnoť akci:

Průměrné hodnocení: 3.7
Celkem hodnotících: 228



Místo konání akce: Náměstí Míru 174, 760 01 Zlín
Začátek akce: 01.07.2017
Konec akce: 23.07.2017
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 3186

Akci pořádá

Zlaté jablko Zlín
Okres: Zlín
Telefon: +420 571 817 111
E-mail: info@zlatejablko.cz
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: http://www.zlatejablko.cz/

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her