Vyhledat akci
Místo

Druh

Skvělý dárek pro rybáře
Víte, jaký je nejlepší dárek pro rybáře?
Vtipné tričko, mikina - s rybou, kaprem a dalšími rybářskými motivy.
www.vyrobsitricko.cz

Dárek tričko pro rybáře

Svatomartinské hody Zlín 2023

Přesně na svátek svatého Martina, v sobotu 11. listopadu, ovládnou náměstí Míru ve Zlíně Svatomartinské hody.


Milovníci kvalitní gastronomie a lahodného vína si musí do kalendářů poznačit sobotu 11. listopadu. Na zlínském náměstí Míru se od 10 do 22 hodin bude slavit svátek svatého Martina, a to tradičními Svatomartinskými hody. Program bude slavnostně zahájen v 11 hodin. „Na náměstí dorazí průvod Martínků, bude požehnáno letošnímu svatomartinskému vínu, symbolicky společně otevřeme první láhev a připijeme si na další vydařený ročník,“ uvedl Jiří Korec, primátor města Zlína.

Gastrozónu zaplní vyhlášené restaurace a ty nejlepší současné food trucky. V jejich nabídce pochopitelně dominují svatomartinská menu s husami na mnoho způsobů, ochutnat ale bude možné také hamburgery, šnečí speciality, pštrosí maso, sušené červíky, sušené maso, sýry, bezlepkové potraviny i sladká jídla jako palačinky, churros, donuty, frgále a mnoho dalšího.

Svatomartinská a mladá vína k degustaci nabídne více než deset významných moravských vinařství. Kromě toho bude na čepu i speciální svatomartinské pivo. Samozřejmostí jsou nealkoholické nápoje nebo výběrová káva.

O zábavu se postará bohatý doprovodný program, kterým provede herec, moderátor a milovník dobrého jídla Lukáš Hejlík. Na pódiu postupně zahrají kapela Crowses ze ZUŠ Zlín, cimbálová muzika Horobijci a skupina The Muzzles. Kuchařskou show s ochutnávkou se představí Július Löffler z restaurace La Villa. Zejména dětem je pak určeno vystoupení klaunů z Balónkova, další program mohou navštívit v průběhu dne. Těšit se mohou na skákací hrady, malování na obličej nebo workshopy spojené se svatomartinskými tradicemi.

Doprovodný program bude letos připraven i u zlínského zámku, odkud odstartuje tradiční průvod Martínků. Pro děti budou připraveny svatomartinské dílničky a vystoupení malých Martínků. Program naleznete na www.kulturazlin.cz.

Svatomartinské hody budou probíhat od 10 do 22 hodin, vstupné je zdarma. Pouze k degustaci vína je potřeba zakoupit si u vinařů speciální degustační sklenici za 50 Kč.

Více informací na:

www.svatomartinskehody.cz

https://www.facebook.com/SvatomartinskehodyZlin

 

Tato akce je v kategoriích:
» Výlety
» Pivo
» Víno
» Jídlo
» Koncerty
» Festivaly
» Společenské akce



Ohodnoť akci:

Akce ještě nebyla ohodnocena.


Místo konání akce: nám Míru, Zlín
Začátek akce: 11.11.2023
Konec akce: 11.11.2023
Vstupné: Zdarma
Počet zobrazení: 204

Akci pořádá

město Zlín / Locomotion
Okres: Zlín
Telefon: +420602487837
E-mail: oslizlokova@gmail.com
Jiný kontakt: nezadáno
WWW: svatomartinskehody.cz

Podělte se s návštěvníky o svůj zážitek na tomto místě











Podělte se jako první!

Přidejte si nás na Facebooku a sdílejte akce!

Spřáteléné weby


Trička s potiskem
Vyrobte si vlastní tričko


Online hry
1000+ online her